İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'dan forma giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Derby Country ile oynadıkları macta akip takım oyuncusuna tukururken goruntulendi... Manchester United'ın yıldız futbolcusu ve FIFA Yılın Futbolcusu Odulu sahibi Cristiano Ronaldo, Derby Country ile oynadıkları ve 4-1 kazanarak ceyrek finale yukseldikleri FA Cup (İngiltere Federasyon Kupası) macında rakip takım oyuncusuna tukururken goruntulendi. İngiliz basınında Ronaldo'nun Derby'li futbolcu Robbie Savage'a tukururken cekilmiş fotoğrafları yayınlanırken, Savage olayla ilgili olarak, "Neden boyle bir şey yaptığını anlayamadım. O pozisyonda faul vardı ancak kasti bir şey yapmamıştım. Fakat net bir şekilde bana tukurdu" dedi. Haberlerde, Ronaldo'nun, Savage ile girdiği bir pozisyonda yerde kaldığı ancak yerden kalkarken Savage'ın yardım talebini geri ittiği gibi oyuncuya tukurduğu aktarıldı. İngiltere Futbol Federasyonu'nun olayla ilgili olarak Ronaldo'ya ceza vermesinin gundemde olduğu bildirildi. AJANSSPOR