Belcika Super Ligi'nde, Germinal Beerschot takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelen Cercle Brugge takımının oyuncusu Bram Vanden Bussche'nin, saha kenarında tamamen soyunup şortunu değiştirmesi buyuk olay oldu. Germinal Beerschot-Cercle Brugge macının 87. dakikasında oyuna girmeyi bekleyen, konuk ekip oyuncusu Vanden Bussche'nin, şortunu saha kenarında değiştirmesi ve dolayısıyla vermiş olduğu cıplak goruntu, Belcika'da spor gundemini altust etti. Olay, Vanden Bussche'nin iki renk şort giydiğini fark eden macın hakemi Philippe Vinche tarafından uyarılmasıyla baş gosterdi. Beyaz şortunun icine, siyah ic camaşırı giydiği icin hakem tarafından uyarılan Bussche, macın bitimine az bir sure olduğu icin soyunma odasına gidemediğini acıkladı. Olay esnasında takım arkadaşı Foley'e kimsenin gormemesi icin arkasını kapatmasını soylediğini dile getiren Bussche, ''Foley gelene kadar iş işten gectiğini, televizyonlarda kendi goruntumu izleyince anladım. Butun kameralar benim cıplak goruntumu cekmişler'' diyerek, şaşkınlığını ifade etti. Olay futbolcu, mactan sonra vucudunun beğenildiğine dair, yuzlerce kızdan SMS aldığını soylerken, kızların yanı sıra eşcinsellerden de pek cok teklif aldığını acıkladı. Ote yandan, UEFA kuralları gereği, oyuncuların tek renk şort giymesi gerektiğini belirten orta hakem Vinche, ''Bussche'yi bu şekilde oyuna alamazdım. Aksi takdirde, bundan ceza alabilirdim'' diyerek kendini savundu. __________________