Bruno Cesar Benfica’da
Futbol0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Bruno Cesar Benfica’da
-
05-10-2019, 17:48:39Benfica yonetimi, Corinthians forması giyen 22 yaşındaki Bruno Cesar’ı kadrosuna kattı. Portekiz devi Benfica, Corinthians forması giyen genc orta saha oyuncusu Bruno Cesar’ı transfer etti. Benfica yonetimi, 22 yaşındaki oyuncu icin Corinthians’a 6 milyon avro odeyecek. Cesar ile 6 yıllık sozleşme imzalanacak. Benfica gibi buyuk bir kulube gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Cesar, “Benim icin ilk Avrupa macerası olacak. Benfica’nın stadı cok guzel. Brezilya’daki statlardan biraz farklı. Umarım Benfica taraftarıyla bu statta guzel anılarımız olur. Benim icin odenen paranın karşılığını vermek istiyorum. Burada başarılı olacağıma inanıyorum” dedi. Transferinde Liedson ve Luisao’nun buyuk etkisi olduğunu belirten Cesar, “Başka kuluplerden de teklifler aldım. Liedson, Portekiz ve Benfica’yla ilgili cok guzel şeyler soyledi. Ayrıca Luisao da Benfica’da uzun sure oynamış bir oyuncu olarak kararımı etkileyen sozler sarf etti” diye konuştu. Kaynak : Goal . __________________