Emanuelson kafasına takmıyor
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Emanuelson kafasına takmıyor
-
05-10-2019, 17:48:35Milan'ın orta saha oyuncusu Urby Emanuelson, takımdan gonderileceği yonundeki haberleri duşunmuyor. Son donemde sıkca Milan'dan gonderileceği soylenen Hollandalı oyuncu Urby Emanuelson, bu tarz haberleri kafasına takmadığını soyledi. Goal.com'a konuşan eski Ajaxlı oyuncu, "Bu tarz dedikodular beni etkilemiyor cunku ben Milan'daki yerimi biliyorum. Her gun calışıyorum ve kulubun benim icin duşunduklerini biliyorum. Hollanda'da bircok insan şimdiden benim Milan'a gelmemin hata olduğunu soyluyor. Ama bu doğru değil. İtalya'ya adapte olmam icin biraz sure lazım ve kulubum bana gereken sureyi tanıyor." ifadelerini kullandı. Seedorf'un kendisine cok yardımcı olduğunu soyleyen Emanuelson, "Bana cok yardımcı ve destek oldu. Burada yeniyim ve bana yardımcı olan birisinin olması cok guzel. Milan cok sıcak bir kulup ve hicbir zaman kendimi yalnız hissetmedim. Yavaş yavaş İtalyanca da oğreniyorum ve şimdiden bircok şeyi anlıyorum." dedi. Neden sol bekte fazla oynamadığını da acıklayan Emanuelson, "Sol bek oynamamamın nedeni kulubun beni bir orta saha olarak transfer etmesi. Milan benim sol bekte de oynayabildiğimi biliyor ama bu benim tercih ettiğim bolge değil. Kevin-Prince Boateng ile orta sahada yarışıyorum. Her zaman sol bek icin calışmaya vaktim olacaktır." şeklinde konuştu. 24 yaşındaki oyuncu, bu sezon devre arasında transfer edilmişti. Kaynak : Goal . __________________