Joe Cole: “Carroll, Drogba’yı gecer”
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Joe Cole: “Carroll, Drogba’yı gecer”
-
05-10-2019, 17:48:25Liverpool’un başarılı orta saha oyuncusu Joe Cole’dan takım arkadaşı Andry Carroll’a destek geldi. Ara transfer doneminde yıldız golcusu Fernando Torres’in gidişine izin veren Liverpool yonetimi, Luis Suarez ve Andy Carroll gibi iki genc golcuyu kadrosuna kattı. Sakatlığı nedeniyle istenen performansı sergileyemeyen Andy Carroll’a takım Joe Cole’dan destek geldi. arkadaşı Carroll’u eski takım arkadaşı Didier Drogba’ya benzeten İngiliz orta saha oyuncusu, LFC Weekly’ye yaptığı acıklamada, “Didier’e cok benziyor Andy. 22 yaşındaki yetenekli bir isim. Didier 22 yaşındayken, Andy kadar etkili değildi. Andy’nin kendisini cok geliştireceğine ve Didier’den cok daha iyi bir golcu olacağına inanıyorum” dedi. Liverpool’daki doneminde istenen patlamaya yapamadığını itiraf eden Cole, “Profesyonel futbolcu olmak ve Liverpool gibi bir kulupte oynamanın ayrıcalığını yaşıyorum. Bu lutufların karşılığını vermek icin elimden geleni yapıyorum. Ancak iniş cıkışlarım oluyor her oyuncu gibi. Futbolda bu tip durumları yaşayabiliyorsunuz” diye konuştu. Kaynak : Goal . __________________