5-0 kazandıkları Sampdoria macı sonrası konuşan Clarence Seedorf, guclerini herkese gosterdiklerini ve deplasmanda gosterdikleri performansı icerdeki maclara da yansıtmak istediklerini belirtti. Bu sezon hucumda iyi işler başaran Hollandalı oyuncu, dun gece oynanan macta bu sezonki 5. golunu attı. Lige kotu bir başlangıc yapan Milan, eleştirmenler tarafından son 24 senenin en başarısız takımı olarak gosterilmişti ancak Seedorf dunku macın bu eleştirilere yanıt olduğunu duşunuyor. Seedorf şu şekilde konuştu: "Farklı galibiyetten memnunum. Ozellikle son iki deplasman macında 10 gol atmamız beni cok sevindirdi. Umarım iceride oynadığımız maclarda da aynı performansı gosteririz.” Henuz San Siro’da lig macı kazanamayan Milan, 3 beraberlik 2 mağlubiyet alırken sadece 3 gol kaydetti. “Deplasmanda istediğimiz skoru alabileceğimizi gosterdik. Umarım bunu kendi evimizde de devam ettiririz. San Siro'da kendimi daha guclu hissediyorum. Bunu da sahaya yansıtmak istiyoruz. Taraftarın da bizi 90 dakika desteklemesini istiyorum. Bu akşam gercekten istersek ne kadar iyi oynayabileceğimizi gosterdik.” __________________