Tottenham'dan kovulan Martin Jol, gonderilmesinde Futbol Direktoru Damien Comolli'nin etkili olduğunu soyledi. Aldığı başarısız sonuclar nedeniyle gectiğimiz hafta Tottenham Hotspur'daki gorevinden uzaklaştırılan Martin Jol, icini doktu. The Sun gazetesine konuşan Jol, yaz başında Tottenham Futbol Direktoru Comolli'ye ortasaha ve sol kanada birer oyuncu alınması gerektiğini soylediğini iddia etti. Buna karşın Fransız yoneticinin Darren Bent, Younes Kaboul, Kevin Boateng veAdel Taarabt transferlerine30 milyon Pound harcamasından yakınan Jol, şunları soyledi: "Alınan oyuncular ile kadronun dengesinin bozulacağını biliyordum. Bu da performansımızı etkiledi. Asıl duşundurucu olan yeni menajer Juande Ramos'un da aynı duruma duşecek olması. Sonuc olarak kulup, Ocak ayında benim istediğim mevkilere oyuncu alacaktır." Jol, yonetimden Elano ve Martin Petrov'u istediğini; ancak bu oyuncuların bir başka Premier Lig takımı olan Manchester City'e gittiklerini belirterek "Frank Arnesen yonetimde iken bu oyuncular hakkında konuşmuştuk. Ancak Comolli ile aynı ilişkiyi kuramadım. Bence kulup, ileride para kazanmak icin genc oyunculara yoneldi. Yaz başında alınan bu kararın benim geleceğimi de etkileyeceğini biliyordum" dedi. Bakalım Juande Ramos, ligde bu sezonu ilk 4'te tamamlamak iddiasıyla yola cıkan, ancak sondan 3.luğe kadar gerileyen Tottenham'ı cukurun icinden cıkarabilecek mi... "Martin Jol ne yapacak peki?" derseniz, şimdilik guzergÂh, Fenerbahce'nin onumuzdeki hafta karşılaşacağı PSV Eindhoven gibi gorunuyor. __________________