Fransa milli takım hocası Raymond Domenech oyuncularına “Cumartesi gunu İskocya-İtalya macını izleyeceğinize gece dışarı cıkın,” dedi. Fransız hoca son zamanlarda yaptığı acıklamalarla ozellikle İtalya futbol camiasının tepkisini cekmişti. Euro 2008 elemeleri B grubunda zirvede bulunan Fransa, İtalya-İskocya macının galibi İtalya olursa gruptan cıkmayı garantileyecek. İskocya bu mactan puan ya da puanlar alırsa, Fransa’nın onumuzdeki hafta Carşamba gunu oynanacak Ukrayna macında en azından kaybetmemesi gerekecek. Milli takım kampında acıklamalar yapan Domenech, "İskocya macı hakkında hicbir şey duymak istemiyorum. Oyuncularımın da bu macı izlemesini istemiyorum. Dışarı cıksınlar ya da kÂğıt oynasınlar. Mac sonucunu da ertesi gun gazetelerden oğrensinler. Bana kalsa Clairefontaine’deki tum televizyonları kısa devre yaptırırım," dedi. Ukrayna macından once Fas’la yapacakları hazırlık macına da değinen Domenech, "Bazı oyuncularım fazla forma giydi. Bazıları da pek şans bulamadı. Bu macta Carşamba gunu kimin oynayacağına karar vereceğim. Ukrayna macında herkesin hazır olmasın istiyorum,”şeklinde konuştu. __________________