Fransa Milli Takımı Teknik Direktoru Laurent Blanc, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Luksemburg ile oynayacakları macta bulabildikleri kadar gol bulmak icin oynayacaklarını soyledi. Patrice Evra ve Franck Ribery yeniden milli takıma donuşu takımda moralleri ust seviyeye taşırken, Blanc agresif ve atak futboldan odun vermeyeceklerini sozlerine ekledi. Luksemburg macı oncesinde bir basın toplantısı duzenleyen başarılı teknik adam, "Medyanın onceki problemlerle ilgili sormak istediği bir cok soru olduğunu biliyorum ama bunları artık konuşmanın gereksiz olduğunu duşunuyorum. Franck ve Patrice'i yeniden cağırarak eski sayfayı kapattığımızı gostermiş olduk. Artık onumuze bakıyoruz." dedi. Luksemburg ile oynadıkları ilk macta bazı sorunlar yaşadıklarını da sozlerine ekleyen Blanc, "Luksemburg'un bu macta da iyi oynayacağını biliyoruz. Ancak bu macta biz de bazı onlemler aldık. İlk dakikalarda gol atıp oyunun hakimiyetini kontrolumuzde tutmak istiyoruz. Ribery'nin de bize yardımcı olacağına inanıyorum. Macı ilk dakikalarda kopartmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Goal
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Blanc: "Dunya Kupası'nda yaşananları unuttuk"