Bank Asya 1. Lig ekibi Sakaryaspor'un teknik direktoru Engin İpekoğlu, Adanaspor macının Diyarbakırspor macından daha zor olacağını belirterek, mactan en az bir puanla donmeleri gerektiğini soyledi. İpekoğlu, Rustemler Tesisleri'nde duzenlediği basın toplantısında, takımının durumunu değerlendirdi. Gecen hafta deplasmanda yaptıkları Diyarbakırspor macını değerlendiren İpekoğlu, Diyarbakırspor galibiyetinin takımın geleceği acısından cok onemli bir mac olduğunu kaydetti. Takımın sahada iyi mucadele gosterdiğini ifade eden İpekoğlu, ''Belirlediğimiz stratejiyle oynamamızdan dolayı yakaladığımız birkac gol pozisyonundan birini değerlendirdik. Bunun yanında Diyarbakırspor takımına da sadece bir tane gol pozisyonu verdik. Bu da onemliydi diye duşunuyorum. Cunku daha onceki maclara baktığımızda, defansımız inanılmaz sıkıntılar vardı. Bu sıkıntıları Diyarbakırspor macında aştığımıza inanıyorum. İnşallah bundan sonra da devam eder'' diye konuştu. Alt sıralarda olan takımlara kesinlikle mağlup olmayacaklarını dile getiren İpekoğlu, sozlerine şoyle devam etti: ''Bu cumleyi deplasmanda oynayacağımız maclar icin soyluyorum. Kendi sahanızda oynadığınız macları da kazanmak zorundayız. Tabi ki kazanmak icin gideceğiz, planlarımızı kazanmak uzerine yapacağız. Adana'dan mağlup olmadan donmek cok onemli. Adanaspor devre arasında yaptığı takviyelerle iyi bir takım olduğunu, gectiğimiz hafta Gaziantep Buyukşehir Belediyespor takımını deplasmanda yenerek gosterdi. Adanaspor macı Diyarbakırspor macından daha zor. Mactan en az bir puanla donmemiz gerekiyor.'' İpekoğlu, forvet oyuncusu transferi icin Ferdi Başoda ile goruştuklerini belirtti. __________________