Malatyaspor ihaleyi kazanamadı
Futbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Malatyaspor ihaleyi kazanamadı
-
05-10-2019, 17:32:17Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, Malatya Beydağı Devlet Hastanesi kantin işletmesini almak icin girdiği ihaleyi kaybetti. Malatya Vergi Dairesi'nde yapılan ihaleye 16 muracaat yapıldı. İhalede son olarak Malatyaspor ve bir şahıs kaldı. Malatyaspor'un 85 bin TL'lik teklifine, şahıs 86 bin TL artırımda bulununca, Malatyaspor ihaleden cekildiğini acıkladı. İhale sonrası bir acıklama yapan Malatyaspor Yonetim Kurulu Uyesi Selahattin Dağıstanlı, "Malatyalıların Malatyasporluluğu'nu gorduk" dedi. Dağıstanlı, Malatyaspor'a katkı sağlamak amacıyla devlet kurumları tarafından yapılacak olan butun ihaleleri takip etmek zorunda olduklarını belirterek, "Bugun de Beydağı Devlet Hastanesi'nin kantin ihalesi vardı. Maalesef Malatyalıların Malatyaspor sevdasını da bugun gormuş olduk. Bizden once yapılan bir ihale 14 bin TL'ye verildi. Bizimle birlikte bu ihaleye giren arkadaşlara Malatyaspor icin bu ihaleye girdiğimizi soylememize rağmen, bizimle birlikte ihaleyi sonuna kadar takip etti ve sonucta ihaleyi aldı. Biz buraya ihaleyi en yuksek veren bir kulup olarak gelmedik. Sonucta Malatyaspor'a calışan insanlara istihdam sağlayıp, takıma katkı sağlamayı istiyorduk. Ancak, bu olmadı. Sadece uzuluyoruz. Bu kadar koşturmaca ve cabaya uzuluyoruz" diye konuştu. Bundan sonra da Malatyaspor'a gelir getirecek her faaliyetin icinde olacaklarını kaydeden Dağıstanlı, "Malumunuz kuresel bir kriz var. Bu kriz icerisinde iş adamlarımızı dolaşarak, onlardan para isteyemiyoruz. Malatyaspor'un kendi ayakları uzerinde durması lazım. Biz Malatyaspor icin uğraş verirken bir Malatyalı'nın cıkıp bizleri zor durumda bırakması bizleri uzmuştur" diye konuştu. 1 Şubat Pazar gunu yapılacak olan Olağanustu Genel Kurul'da "Mevcut yonetim aday olacak mı?" sorusuna ise Dağıstanlı, "Bunun cevabını kongre surecinde goreceğiz. İnşallah Malatyaspor'a hayırlar getirecek bir kongremiz olacak. Malatyaspor Yonetim Kurul, 33 kişiden oluşuyor. Başkanımız ve yonetim kurulu bugun akşam Malatya'ya gelecek ve kararlarını verecekler. Ama biz bu şekilde bu işte gonullu olmadığımızı iletiyoruz" şeklinde konuştu __________________