Fathi: ''Liderimiz yok''
Futbol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Fathi: ''Liderimiz yok''
-
05-10-2019, 17:22:53Alman Birinci Futbol Ligi takımlarından Hertha BSC Berlin'de oynayan Turk asıllı Alman futbolcu Malik Fatih, takımda bir liderin olmayışından yakındı. Babası Turk, annesi Alman olan Malik, ''Berliner Kurier'' gazetesine yaptığı acıklamada, takım olarak bir cok karşılaşmada iyi oynamadıklarını belirterek, ''Boyle durumlarda takımımızda liderlik yapacak biri eksik. Bize yeniden bir lider lazım'' dedi. Axel Kruse, Kjetel Rekdal, Jolly Sverisson ve Michael Preez gibi oyuncuların oynadığı donemlerde takımda gercek hiyerarşi olduğunu kaydeden Malik, ''Ben de duşuncemi saha icinde acık bir şekilde ifade ediyorum. Bir lider icin gosterdiği performans da onemli'' şeklinde konuştu. Malik, hucuma donuk oyununu geliştirmesi gerektiğini, bunu başardığında milli takım icin de gundemde olacağını kaydetti. Genc oyunculara da seslenen Malik, ''Genc yetenekler ilk kez bir maca cıkıyorlar ve sonrasında ovgu alıyorlar. Bu ovgu ile başarılı olduklarını sanıyorlar. Esas yanlış bu. Bir profesyonel olarak her gun yeniden kendini ispatlaman gerekiyor'' dedi. Haber İle İlgili YorumlarHabere Yorum Ekle YORUMLARINIZ Bu haber hakkında henuz bir yorum yapılmamıştır. Bu haber hakkında herhangi bir yorum yapmak icin lutfen tıklayınız.Haber İle İlgili Takım Ana Sayfaları Hertha Berlin Diğer Futbol Haberleri Dortmund Doll ile devam dedi! İskenderun'da hazırlıklar suruyor! Akarca: ''Oyun ve sonuclardan memnunuz'' İki taraftara para ve maclardan men cezası! BARUSSO GALATASARAY'DA! Fenerbahce'den Tumer'e teşekkur! Gaziantep'te Kartal hazırlıkları suruyor! Mezitli'de moraller bozuk! Fathi: ''Liderimiz yok'' Adanaspor'a maddi destek! İletişim | Yardım | Reklam || Kunye | RSS Sitemizin internet reklam cozumleri Reklamz tarafından sağlanmaktadır. site guvenliği olympos security tarafından sağlanmaktadır Copyright © 2001-2007 Ajansspor.com. Tum hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gosterilemeden yayınlanamaz. Ajansspor.com basın yayın meslek ilkelerine uymaya soz vermiştir. Ajansspor.com’da yeralan haberler ve mac tahminleri sadece bilgilendirme amaclıdır. Bu haber ve tahminlerden doğacak kazanc veya zararlardan kurumumuz sorumlu tutulamaz. __________________