Bursaspor'da cifte imza
Futbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Bursaspor'da cifte imza
-
05-10-2019, 17:20:04Bursaspor'un prensipte anlaştığı Bolivyalı Ronald Gutierrez ile Belaruslu Maksim Romaschenko, kendilerini 1,5 yıllığına yeşil-beyazlı kulube bağlayan sozleşmeyi imzaladı. Ozluce Tesisleri'nde duzenlenen imza toreninde, Bursaspor Kulubu Başkanı İbrahim Yazıcı, bazı yoneticiler ve 100'e yakın yeşil-beyazlı taraftar hazır bulundu. Yazıcı, yaptığı konuşmada, yonetim olarak konuşmaktan cok iş uretmeyi yeğlediklerini belirterek, "Kadromuza, iki iyi oyuncu kattık. Maksim'i zaten herkes tanıyor. Bolivyalı Gutierrez de cok iyi bir futbolcu. Bu sezonu orta sıralarda bitirmeyi hedefliyoruz. Gelecek sezon, zirveye oynayacak Bursaspor'un temellerini atıyoruz" dedi. Gutierrez de Bursaspor'a onemli başarılar yaşamak icin geldiğini ifade ederek, şunları soyledi: "Bursa ile ilgili cok olumlu şeyler duydum. Yeni yonetimin cıtayı yukselteceğini oğrendim. Bu hedefler doğrultusunda anlaşma imzaladım. Taraftarlar hakkında geniş bilgi aldım. Muhteşem bir taraftarımız var. Onları mutlu etmek icin elimden geleni yapacağım." Konuşmasını Turkce yapan Romaschenko ise teknik direktor Samet Aybaba ve kulup başkanı İbrahim Yazıcı'nın transfer teklifini hic duşunmeden kabul ettiğini, Bursasporlu olmaktan buyuk mutluluk duyduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından iki futbolcu, kendilerini 1,5 yıllığına yeşil-beyazlı takıma bağlayan sozleşmeye imza attı. __________________