Essien: "Milan’ı ve Gattuso’yu seviyorum"
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Essien: "Milan’ı ve Gattuso’yu seviyorum"
-
05-10-2019, 17:19:08Chelsea’nin yıldızı Mickael Essien, Milan’a ve ozellikle orta sahanın yıldızı Gennaro Gattuso’ya duyduğu hayranlığı dile getirdi. Dunya’nın en iyi orta saha oyuncularından biri şuphesiz Essien. 2006 Dunya Kupası’nda Gana milli takımında da oynayan futbolcu, İtalyan basınından da oldukca ovgu aldı. Şu Afrika Kupası'na katılan milli takımıyla birlikte Gana'da bulunan Essien, İtalyan futbolu ve ozellikle Milan’a olan sevgisini de dile getirdi. Gazetta dello Sport’a konuşan Essien "İtalyan futbolunu cok seviyorum. Taktik acıdan da dunyadaki bir numaralı lig olduğunu duşunuyorum. Ozellikle Gattuso’yu cok beğeniyorum. Cok sıradışı bir savaşcı ve centilmen. Kaka ve Maldini de olduğu icin Milan favori takımım" dedi. Chelsea'de forma giymekten duyduğu mutluluğu da dile getiren 25 yaşındaki futbolcu, "Londra dunyanın en guzel şehri. Yuzlerce dilin konuşulduğu bir liman şehri. Bu, bizim gibi İngilizce konuşan ve muzik seven Afrikalılar icin cok muhteşem bir şey" dedi. __________________