Ajansspor.com'un medya sponsporu olduğu dunyaca unlu "Golden Foot" odulunu gectiğimiz yıl kazanan Roberto Carlos, bu sene yeniden Montecarlo'ya davet edildi.. Montecarlo'da geleneksel olarak her yıl duzenlenen Golden Foot odulu 2009 yılı adaylarının tanıtım toplantısı icin Fenerbahce'nin yıldız futbolcusu Roberto Carlos'da Roma'ya davet edildi. Golden Foot yetkililerince Roma'ya davet edilen ve onumuzdeki hafta İtalya'ya gitmesi beklenen Carlos, 2008 yılında buyuk odulun sahibi olmuştu. Turk futbolseverleri tarafından yoğun oy alan ve 2008 yılını zirvede bitiren başarılı futbolcunun ayak izi Montecarlo'da tarihi isimlerle birlikte yer almıştı. Carlos'un, 27 Mayıs Carşamba gunu Barcelona ile Manchester United arasında Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak olan Şampiyonlar Ligi final macını da izlemesi bekleniyor. YENİ ADAYLAR KİMLER OLACAK? Monte Carlo'da her yıl geleneksel olarak duzenlenen ve bircok dunya yıldızının yarıştığı Golden Foot odullerinin bu yılki sahibin belirleyecek yarışma oncesi aday tanıtım toplantısının heyecanı yaşanıyor. Tanıtım toplantısının onur konuğu olacak olan odulun gectiğimiz yılki sahibi Fenerbahce'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos eşliğinde yeni adaylar organizasyon yetkililerince acıklanacak. İlgiyle takip edilen yarışmanın bu yılki adayları şimdiden merakla beklenmeye başlandı. -AJANSSPOR.COM MEDYA SPONSORU- Turkiye'den sadece Ajansspor.com'un medya sponsoru olduğu Golden Foot'u bugune kadar Nedved, Maradona, Shevcenko, Baggio, Platini, Weah, Zoff, George Best gibi efsane isimler kazandı. 10 yıldız futbolcu icin futbolseverler Golden Foot'un sitesine girerek oy kullanıyor. Buradaki oylamanın ardından, aralarında Turk gazeteci Dundar Keşaplı'nın da yer aldığı Golden Foot jurisi toplanarak odulu alacak ismi seciyor. Jurinin tek Turk gazetecisi olan ve ulkemizi başarıyla temsil eden Keşaplı, İtalya'da RAI Tv - RAI Radyosu ve SKY TG24 medya kuruluşlarında gorev almasının dışında, kendisine ait Haber Ajansı Universalnes ve Flashsport'un da Genel Yayın Yonetmeliği'ni yapıyor. 22 ulkenin tecrubeli ve onemli spor muhabirlerinin yer aldığı Dunyaca Unlu Futbol Odulu "Golden Foot"ta Ajansspor.com ve Lig Tv temsilcisi Dundar Keşaplı Ozel Juri başkanlığını da yurutmuştu.. AJANSSPOR __________________