"United benim evim Ferguson ikinci babam"
Futbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- "United benim evim Ferguson ikinci babam"
-
05-10-2019, 17:15:30İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın Portekizli kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo, takımında oynamaya devam etmek istediğini, bir yere gitmeyeceğini soyledi. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) internet sitesinde yer alan habere gore, son gunlerde İngiltere ve İspanya medyasında yer alan transfer haberleri uzerine, Real Madrid'in ''Ronaldo ile on sozleşme yapmadık'' acıklamasının ardından, Portekizli futbolcu da kulubune olan bağlılığını belirtti. 2008 yılının en iyi futbolcusu, ''Manchester United benim evim, kalbim burada atıyor. Oynamak istediğim yer de burası. Teknik direktor Alex Ferguson takıma guveniyor, ben de oyle'' sozleriyle takımda kalacağına işaret etti. Acıklamasında, Ferguson'a olan hayranlığını da dile getiren Ronaldo, ''Oncelikle kendisi, dunyanın en bilgili hocası. Her gun ondan yeni bir şeyler oğreniyorum. Bana oğrettiklerinden gocunmuyorum. Cunku verdiği tavsiyeler, benim daha iyi bir futbolcu olabilmem icin. Kendisine sadece saygı duymuyorum, bir cocuğun babasına duyduğu şefkate de sahibim. Manchester United'a katıldığımdan beri Ferguson ikinci babam olmuştur'' ifadelerini kullandı. SporX __________________