Gourcuff kalmak istiyor
Futbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Gourcuff kalmak istiyor
-
05-10-2019, 17:15:21Fransa'da yılın futbolcusu secilen Yoann Gourcuff, Fransız ekibinde kalmak istediğini belirtti. Menajerlerinin kendisinin Bordeaux'da kalabileceği belirtilen Gourcuff icin Bordeaux'yla Milan'ın anlaşması gerekiyor. Bu sezon gosterdiği performansla Bordeaux'yu zirveye taşıyan ve Fransa'da yılın oyuncusu secilen Yoann Gourcuff, Bordeaux'da kalmak istediğini belirtti. Milan'dan kiralık olarak Bordeaux'da oynayan 22 yaşındaki oyuncu şunları soyledi: "Bordeaux'da gayet mutluyum ve menajerlerim burada kalabileceğimi soyluyorlar. Benim acımdan da Bordeaux'da kalmak en iyi secenek olarak gorunuyor." Kendisine Zidane'ı ornek aldığını belirten Gourcuff, "Zidane Fransa tarihinin en iyi oyuncusu her zaman kendime onu ornek aldım" derken, kendisini Bordeaux'ya kazandıran hocası Blanc'a da şukranlarını şu sozlerle sundu: "Bordeaux'ya beni cağıran hocam Blanc'a minnettarım. Beni o cağırdı ve oyun sisteminde kendimi tam anlamıyla yeniden buldum." Bu sezon attığı 12 gol ve yaptığı 11 asistle Gourcuff, Bordeaux'yla beraber şampiyonluk yaşamaya cok yakın. Goal __________________