"Seul beni bırakmıyor" Trabzonspor'a transferi gercekleşmeyen FC Seul Takımı Teknik Direktoru Şenol Guneş, memleketi Trabzon'a geldi. Guney Kore'de liglere ara verilmesi nedeniyle İstanbul'a oradan da bugun Trabzon'a gelen Guneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerini ziyaret etti. Guneş, yaptığı acıklamada, 6 aylık sozleşmesi bulunduğunu, FC Seul Kulubu'nun transferine izin vermediğini belirtti. Kulup ismi vermeden FC Seul Kulubu'ne 'ben gelecek yıl zaten olmayacağım. Şimdi bir kan değişikliği yapalım' dediğini anlatan Guneş, ''Ancak FC Seul Kulubu bana 'asla olmaz' dedi. Bu goruşmem onlarla yaptığım ilk goruşmeydi'' diye konuştu. Daha sonra tekrar kulup yoneticileriyle goruştuğunu kaydeden Guneş, ''Onlara 'Trabzonspor benim takımım, kendi kentimin takımı. Başka takımlardan da teklif var ama bunu sizlere soylemedim. Ancak Trabzon benim kentim. Bunu soyleyememek, beni rahatsız ediyor' dedim. Onlara bir daha aynı şeyi tekrarladım. 'Bakın ben gelecek sezon olmayacağım. Seneye olmayacağıma gore eğer izin verirseniz, Ben Trabzonspor'a gitmek istiyorum' dedim. Ne yazık ki olumlu bakmadılar. 'Hayır, burada bizimle kalacaksın' dediler'' diye konuştu. Trabzonspor yonetiminin de tum şartları zorladığını kaydeden Guneş, şunları soyledi: ''Ancak olmadı. Trabzonspor ile anlaşma yapma şansım yok. Trabzonspor, yeni hoca alacak. Trabzonspor, iyi şeyler yaptı. Kamuoyunda edindiğim intiba Trabzon butunleşti. Saha sonucları takımı ucuncu yaptı, birinci de olabilirlerdi. Bu onemli değil, onemli olan Trabzonspor'un yonetimi doğru yolda. Buraya bakmak gerek. Ben de gorevde olsam hoca ve futbolcular gelip gecicidir. Onemli olan yonetimin kendi icine sindireceği bir hoca bulması. Bu yapılırsa sorun olmaz.''
Kaynak : AA