Culio, inşaat işcisi cıktı
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Culio, inşaat işcisi cıktı
-
05-10-2019, 17:08:24Spor Toto Super Lig'in yeni takımı Orduspor'un Galatasaray'dan kiralık olarak transfer ettiği Juan Emmanuel Culio, inşaat işcisi cıktı. METİN AKYUREK Culio, Four Four Two Dergisi'nin Ekim sayısında hayat mucadelesinden ve futbolculuk yaşamından kucuk kesitler sundu. 19 yaşında futbola 'merhaba' diyen ve 20 yaşında Arjantin 3. liginde oynamaya başlayan Culio, futbola başlayana kadar inşaat işciliği yaptığını soyledi. Culio, "Kardeşimle birlikte inşaatlarda calıştım, sıva yaptım, boya yaptım. Duvar ordum. Alnımın teriyle para kazanmaktan her zaman gurur duydum. Calışmak zorundaydım. Kimse beni zorlamadı. Uzulduğum tek şey o donemde para kazanmaya calışırken futbol okullarına ya da herhangi bir takımın alt yapısına gidememiş olmam. Kucuk yaşta başlamayı cok isterdim. 20 yaşında Arjantin 3. liginde başlamış olmam benim icin sevindiriciydi" dedi. "BEN ORDUSPOR'A AİTİM" Futbolculuğunun ilk zamanlarında sahaların bu kadar konforlu olmadığını, soğuk suyla cok duş aldığını, bugunun kıymetini bilmem icin o gunleri yaşaması gerektiğini vurgulayan Culio, Orduspor'a kiralık gelmekten dolayı bir rahatsızlık yaşamadığını da belirterek, "Ben Orduspor'a ait olduğumu hissediyorum. Zaten kontratımda bir madde var. Orduspor bu sezon sonunda ligde kaldığı takdirde ben otomatik olarak Orduspor'un oyuncusu olmaya devam edeceğim. Anlaşmanın boyle olması beni rahatlatıyor. Burada mutluyum ve Galatasaray'a donmek icin oynamıyorum" diye konuştu. Gecen yıl Romanya'nın CFR Cluj takımından Galatasaray'a buyuk umutlarla geldiğini belirten Culio, "Galatasaray'a gelirken cok mutlu gelmiştim. Galatasaray'ın en kotu donemine denk geleceğimi bilemezdim. Ben elimden geleni yaptım. O baskıyı kaldırmak kolay değildi ama uzerinize duşeni yapmayı duşunuyorsanız cok huzursuz olmuyorsunuz" acıklamasında bulundu. Culio, Galatasaray'dan takım arkadaşı Stancu ile iyi anlaştıklarını da kaydederek, "Birlikte kotu gunler gecirdik. Bundan sonra her şey daha guzel olacak. Aynı dili konuşmasak da arkadaşlarımızla eğlenebiliyoruz. Bu benim icin yeterli" ifadelerini kullandı. Kaynak __________________