Bir takımımızın hesaplarında bir miktar para belgelenememektedir. Kulup yoneticileri tum cabalara rağmen savcıları ikna edemez. Savcılar bu paranın izini surmeye karar verir. Ve sonunda bir bilgiye, daha doğrusu bir itirafa ulaşırlar. AZ sonra okuyacaklarınızı iki kaynaktan doğrulattım. Takımların isimlerini, hangi mac olduğunu, suclananları (kısmen de olsa) isimleriyle biliyorum. Ama haber yapamıyorum. Cunku belgelere ulaşamadım. Boyle bir durumda ya yutkunacaktım ya da isim vermeden bildiklerimi yazacaktım. Yutkunmaktansa yazmayı tercih ettim. Nasılsa zaman beni haklı cıkaracak. Ve bugun yazdıklarımı o gun okuyup “iyi ki bunları kaleme almışım” diyeceğim. Bir kulubumuzle ilgili kısa ama acıklandığında oldukca ses getirecek bir bilgi. * * * Turk futbolunda zaman zaman cantaların, cantaların icinde dolarların taşındığından soz edilir. Fısıltı gazetesi o kadar yoğun calışır ki, gercekle dedikoduyu birbirinden ayırt edemezsiniz. Ama bu kez durum farklı. Yılı acıklamayacağım. Eğer acıklarsam herkes kolaylıkla tahmin edebilir. Bir takımımızın hesaplarında bir miktar para belgelenememektedir. Kulup yoneticileri tum cabalara rağmen savcıları ikna edemez. Savcılar bu paranın izini surmeye karar verir. Ve sonunda bir bilgiye daha doğrusu bir itirafa ulaşırlar. - Ben o paranın teşvik amacıyla verildiğine şahidim. * * * İtirafın sahibi bir kamu calışanıdır. Savcılık bu itiraf uzerine bir iddianame hazırlığı başlatır. Ancak o donemde teşvik yasalarla belirlenmiş bir suc değildir. Bunun uzerine calışma farklı bir suc uzerinden gercekleştirilir. - Evrakta sahtecilik. * * * Elimde bunları daha da detaylandıracak bilgiler var. Ancak dedim ya, belge yok. Boylesine ciddi bir suclamayı yazmasam olmazdı. İsim vererek yazsam hic olmazdı. En iyisi bu bilgiler şimdilik cebimizde dursun. Nasılsa ilerleyen gunlerde her şey acığa cıkacak. kaynak: hurriyet.com.tr __________________