Arjantinli oyuncu, bu sezon yarıştıkları tun kulvarlarda başarılı olup taraftarları sevindirmek istediklerini soyledi. Real Madrid'in yetenekli oyuncusu Angel Di Maria, bu sezon taraftara uc kupa birden hediye etmek istediklerini soyledi. La Liga ekibi, gecen sezon sadece Kral Kupası'nı kazanmış, ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde ezeli rakipleri Barcelona'ya gecilmişti. 2010 yılında Benfica'dan transfer edilen Di Maria, takım olarak bu sezon hedeflerinin uc kupayı birden muzelerine goturmek olduğunu acıkladı. Kulubun resmi sitesine verdiği demecte yarıştıkları tum kulvarlarda başarı hedeflediklerini belirten Arjantinli oyuncu, "Takım olarak bu sezon uc kupa kazanmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda her maca daha hırslı cıkıyoruz. Umarım sezon sonu taraftarımızı mutlu edecek sonucları alırız," dedi. Teknik direktor Jose Mourinho ile ilgili goruşlerini de acıklayan Di Maria, "Beni bu kulube o getirdi ve geldiğim gunden beri bana cok şey oğretti. Ben de her macta onun bu guvenine layık olduğumu gostermeye calışıyorum," sozlerini kullandı. Goal