Oncelikle merhaba, ben 16 yaşında bir takımda futbol oynuyorum ... Ama ismimi ve takımımı belli etmek istermiyorum beni anlarsınız. Neyse ` Ben gecen sene takımda kotu bir performans sergiledim cunku hastaydım nefes alamıyordum ve cinsellik kasıklarımda ağrıya neden oluyordu . Gecen sene hep yedek kalmak icin mucadele ederdim cok acınası bir durum insanlara gore. Ama beni ateşleyen etken bu oldu, eski guvenimi halsiyetimi ve yeteneğimi geri kazanmaktı . Ama bunları yapmak icin calışmak şarttı evet mevkim gereği hızlı ve dayanıklı olmam şartdı bende calışmalara başladım bu arada mevkim sağ acık . Fiziksel yapım gercekten cok iyi biliyorum . Ama Guven eksikliğim var. Neyse ben 2. sezona bomba gibi girdim gercekten harika başladım . Ama Hocanın gozundeki on yargıyı kırmış değilim hoca sabır testi yapıyo diye duşundum ama oyle değilmiş.Benden yeteneksiz bir adam gidiyor oynuyor. Antreman maclarında her zmn 2 den aşşagı gol atmam . Antreman macı tam saha bu arada AS KADRO ya karşı yapıyoruz bide.Gercekten bu durum futboldan acayip derecede soğutuyor ne yapmam gerek artık kendime nasıl guvenmem gerek bilmiyorum . Bir yol gosterin bana evet cok ofkeliyim bu ofke beni bambaşka bir yere surukluyor LUTFEN BANA NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ SOYLEYİN