İngiltere milli takımı menajeri Fabio Capello, John Terry'yi tekrar kaptanlığa getirme şeklinden pişmanlık duyduğunu, ama eski kaptan Rio Ferdinand'la goruşme olanağı bulamadığını acıkladı. Capello basın mensuplarına yaptığı acıklamada, "Manchester United, Marsilya ile oynadığında onunla goruşmeye calıştım, ama olmadı. Telefon yerine yuz yuze goruşmeyi tercih ederim. Ferdinand'ın mutsuz olmasını anlıyorum, ama bir karar vermem gerekiyordu," dedi. Teknik adam neden goruşemedikleri hakkındaki sorulara da "Gercekleşmedi, cunku bana gelmedi. Bu soruyu bana değil, ona sorun. Ben yoneticiler bolmesindeydim. Bu soruyu ona sormalısınız." dedi. Ote yandan İtalyan teknik adam Ferdinand'la goruştuğunde bu meselenin cozuleceğinden emin olduğunu belirtti. Capello, Dunya kupası sırasında kadro secimi ve taktiklerini eleştiren Terry ile bir didiplin sorunu yaşamayacağını duşunuyor. "Herkes hata yapar. Olanlardan dolayı pişmanlık duyuyorum, ama gecmişte kaldı." İtalyan teknik adam Galler macı oncesinde Ferdinand ve Gerard'ın hazır olmaması uzerine Terry gibi bir kaptana ihtiyacları olduğunu ve bu kararın butun takım tarafından desteklendiğini sozlerine ekledi. Goal