Milan'ın golcu oyuncusu Zlatan Ibrahimovic, dunyadaki en iyi futbolcunun kendisi olduğunu duşunuyor.
İsvecli golcu futbolcu Zlatan Ibrahimovic, Juventus macı oncesi, La Gazetta dello Sport'a gundem yaratıcak acıklamalarda bulundu. Bireysel oduller kazanmamasının başarısız olduğu anlamına gelmeyeceğini belirten Ibrahimovic, "Şimdiye kadar FIFA Yılın Futbolcusu Odulu veya Ballon d'Or kazanmamış olabilirim. Ancak bu durum benim iyi olmadığım anlamına gelmez. Onemli olan benim ne hissettiğim ve ben şu an en iyisi olduğumu duşunuyorum." dedi. Sıkca takım değiştirmesinin de kendine sorulması uzerine kendisini savunan tecrubeli oyuncu, bir kulupte uzun sure kalmayı sevmediğini, değişik kuluplerde oynayarak yeni şeyler oğrendiğini ifade etti. Ayrıca yeni bir kulube gitmenin motive edici bir unsur olduğunu da sozlerine ekledi. Son olarak gelecek planlarına da değinen Milanlı forvet, Milan'ın kendisinin son kulubu olacağını ve futbolu 33 yaşına geldiğinde Milan'da bırakmak istediğini ifade etti. Goal