Herkese merhabalar arkadaşlar. Uzun yıllar sonunda "MANES" sunucusunda Knight Online sunucusunda tekrar dan oyuna başlama kararı almış bulunmaktayım. Buna bağlı olarak işimi aksatmadan akşam dan akşama oynayabileceğim. Hazır kurulu sistem karakter arıyorum. Onceliğim 80/83 Lv. Skilleri acık ve itemli karakterler olacaktır. Sunucunun acıldığı gunden bu yana MANES sunucusunu takip etmekteyim, item, cash, gold bar gibi oyun icinde satılan tum urunlerin bilgisine sahibim. Parasal yonden her hangi bir sıkıntım yok sadece istediğim duzeyde ve geliştirilmeye musait karakter arıyorum. ANKARA dan satış yuz yuze yapılacaktır. ANKARA icinde satış yapamayan kişilerin ANKARA da referansı olması zorunludur. Şehir dışından online satış teslimatı yapılmayacaktır. 18 yaşını gecmemiş her hangi bir kişiden sunucunun en iyi charı olsa dahi satış yapılmayacaktır. Satışlar kanuni cizelge doğrultusunda yapılacak olup her hangi bir dolandırıcılığa maal vermeden guvenli şekilde teslimatı yapılacaktır. Şartlarıma uygun şekilde charını satmak isteyen kişilerin iletişime gecmesi rica olur.
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Warrior "Char" alınacaktır. İlgilnenlere duyrulur.