Bursa,Sivas'a bileniyor!
Futbol0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Bursa,Sivas'a bileniyor!
-
05-10-2019, 16:32:24Bursapor´un ara transfer doneminde kadrosuna kattığı Tuna Uzumcu ile Volkan Bekiroğlu, 15 Şubat Pazar gunu sahalarında oynayacakları Sivasspor macını kazanmaktan başka duşuncelerinin olmadığını soylediler. Yeşil-beyazlıların Yusuf Şimşek’in transferi karşılığında Beşiktaş’tan transfer ettiği savunma oyuncusu Tuna Uzumcu, Ozluce Tesislerinde antrenman oncesi duzenlenen haftalık basın toplantısında, Bursaspor’a geldiği icin cok mutlu olduğunu belirtti. Genclerbirliği karşısında gecen hafta alınan galibiyetin tum camiayı heyecanlandırdığını anlatan Uzumcu, "Şimdi ust uste bir kac mac kazanabildiğimiz takdirde ligde 3-4 basamak yukarı cıkabilme imkanımız var. Hafta sonunda oynayacağımız Sivasspor macı zor gibi gozukse de bu tur maclar bazen kolay gecebiliyor. Genclerbirliği macının morali ile Sivasspor’u yenmek istiyoruz" dedi. Genc oyuncu, takımda şu an her mevkinin alternatifli oyuncuları olduğunu, bunun da takıma fayda getireceğini ifade ederek, "Ben de bu forma savaşının icinde kendime yer bulmak icin cok calışacağım" diye konuştu. Sezonun ilk yarısında Kocaelispor forması giydikten sonra yeniden Bursaspor’a donen Volkan Bekiroğlu ise tekrar Bursa’da ve Bursaspor’da bulunmaktan cok mutlu olduğunu ifade etti. "Her şey cok guzel" diyen tecrubeli oyuncu, "Zaten Bursaspor’dan istemeyerek ayrılmak zorunda kalmıştım. Yeni gelen arkadaşlarımız ile takımdaki arkadaşlık ust duzeyde. Kendimi hic gitmemiş gibi hissediyorum" dedi. Volkan Bekiroğlu, hafta sonu oynayacakları Sivasspor macının kendileri acısından cok onemli olduğunu kaydederek, şoyle konuştu: "Uzerimizde lidere karşı oynayacak olmanın motivasyonu olacak. Kazandığımız takdirde tum spor kamuoyu bizi konuşacak. Bursa’ya Trabzonspor da lider gelmişti ve onları yenmiştik. Aynısını hafta sonunda yapmak istiyoruz. Bu zorlu mucadelede taraftarlarımızın her zamanki desteği bize vereceğinden ve mukemmel bir atmosfer yaratacağından şuphemiz yok. Hedefimiz galibiyet." __________________