Athletic Bilbao'nun antrenoru Joaquin Caparros, Fernando Llorente'nin Real Madrid'in sistemine uyum sağlayamayacağını soyledi.
Athletic Bilbao'nun yıldızı Fernando Llorente adı son donemde Real Madrid ile anılıyordu. Konuyla ilgili olarak AS gazetesine konuşan teknik direktor Joaquin Caparros, "Durust konuşacağım; ben Llorente'nin Madrid'e uyum sağlayacağına inanmıyorum. O klasik bir dokuz numara e alanında dunyanın en iyisi. Madrid ise farklı bir sistemle oynuyor. Madrid sadece son 20 dakikada oynatabileceği bir forvet icin 40 milyon avro vermeye hazır mı? Boyle bir şeyin olacağını hic sanmıyorum." ifadelerini kullandı. Llorente'nin takımda onemli bir yeri olduğunu da soyleyen tecrubeli teknik adam, "Llorente bu takım icin bir fenomen haline geldi. Real Madrid ile ilgili cıkan soylentiler onun performansını etkilemedi. O kendi halinde ve sessiz bir insan, hakkında cıkan dedikoduları ve eleştirileri umursamıyor." şeklinde konuştu. Bu sezon cok iyi bir performans sergileyen Llorente, Castrol Rankings'de de 116. sıraya kadar tırmandı. Kaynak : Goal .