Nihat: "İnancım tamdı"
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Nihat: "İnancım tamdı"
-
05-10-2019, 16:26:57Nihat: "İnancım tamdı" İspanya La Liga'daki temsilcimiz Nihat Kahveci, Villareal'in Atletico Madrid'i kendi evinde 4-3 yenmesinde başrolu oynayarak "Nihat, Atletico Madrid'i bulutlardan indirdi", "Nihat Atletico'yu tatlı ruyasından uyandırdı", "Nihat ikiledi" başlıklarıyla İspanyol basınının gozdesi olurken, yaptığı acıklamada "inancım tamdı" dedi. Takımı 3-2 mağlup durumdayken attığı 2 golle galibiyetin mimarı olan Nihat, Villareal resmi Internet sitesine yaptığı acıklamada galibiyete olan inancım tamdı dedi. Mac sırasında sakatlanan Rossi yerine maca girdiğini hatırlatan Nihat "Ozellikle iki gol attığım icin cok mutluyum. Cunku cok zor bir mactı. Asla yenileceğimiz kaygısına kapılmadım. Hatta 3-2 yenik durumdayken takım arkadaşım Guille Franco'ya donup zafer turunu atan takım biz olacağız dedim" acıklamasında bulundu. Atletico Madrid zaferinin şampiyonluk yolunda sadece bir adım olduğunu belirten Nihat, en buyuk hedeflerinin gelecek macları kazanıp Villareal taraftarlarına daha once hic yaşamadıkları şampiyonluk sevincini tattırmak olduğunu sozlerine ekledi. __________________