merhaba futbol sever arkadas, iki uc sey belirtmek istedim, ama her futbol klubunun bolumune yazmakta istemedim. benim avatarim besiktas avatari. ilk okuldan beri besiktasi tutuyorum. bizim evdekiler fenerli. arkadaslarimin cogu cimbomlu. ama trabzonsporuda desteklerim, usaklari severim onumuzdeki haftasonunda bir fenerbahce besiktas karsilasmasi var. ben fanatizmi sevmem. iyi oynayan kazansin. her bolumde forum kurallari var, ama okuyan kim? gecenlerde cok ayipladigim bir yaziyi okudum ve tepkimi gostermistim. gelin fanatizmi bir yerde birakalim. fener besiktas bolumunde birbirimize kan kusupta; fenerbahce cumhuriyeti diye bir deyim uretmeye kalkipta baska bir konuda dostca sohbet etmek, kin gudmek anlamsiz bence. yarin iyi oynayan kazansin. bir besiktasli olarak fenerbahceye basarilar diliyorum. olasi bir galibiyette simdiden tebrik ediyorum. tum cimbomlu ve trabzonsporlu arkadaslarimida selamliyorum. tekrar diyorum gelin fanatizmi bir yerde birakalim, bos yere kalp kirmayalim. __________________