Taraftarlar Birliğinden Resmi Acıklama
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Taraftarlar Birliğinden Resmi Acıklama
-
05-10-2019, 16:16:54BASIN ACIKLAMASI Diyarbakırspor Tarafarlar Birliğimiz bu surecten sonra artık bir resmi dernek olmuştur. Burada ki amacımız bazı grupların rant elde etmesinin onune gecmektir. Zaten 1996 yılından beri tribunlerde Diyarbakırspor Yardımlaşma ve dayanışma derneği, Grup 21 Taraftarlar derneği ve Yeşil kırmızılar Taraftarlar derneği olarak faaliyetlerimiz vardı. Yonetim kurulu olarak aldığımız kararla Taraftarlar Birliğini oluşturup resmiyete koyduk. Gonul bağı ile bağlı olan Taraftarlar Birliğimiz artık resmi bir dernek huriyeti kazanmıştır. Bu surecten sonra ki amacımız, Tribunlerde ki kufre, kavgaya, rantcılara ve Diyarbakırspor'u basamak olarak kullananlar karşı olacağımızı belirtip, Takımımızın sadece iyi gunde yanında değil, kotu gunde yanında olmaktır. Biz hic bir zaman kişilere gore Diyarbakırspor'un yanında olmadık. Bugun takımın başında Ali vardır yarın Veli, bizim icin onemli olan bunlar değil Diyarbakırspor'dur. Bu yuzden Diyarbakırspor olduğu surece Taraftarlar Birliği'de olacaktır. Takımın değilde kendi cıkarları icin kişiler ile birlikte hareket edenlere izin vermeyeceğiz. Diyarbakırspor taraftarının tek resmi sitesi'de www.diyarbakirspor.org 'dir. Saygılarımızla, Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Yonetim Kurulu Taraftarlar Birliği Resmi Yonetim Kurulu Lisesi Başkan - Zilkif İşlek (Serbest Meslek) 2.Başkan - Osman AKYIL (İş Adamı) As Başkan - Mustafa Dengiz (İş Adamı) As Başkan - Şaban Ozkılıc (İş Adamı) Genel Sekreter - Murat Olmazlar (İş Adamı) Basın Sozcusu - Ali Yılmaz (Gazeteci) Mali Sorumlu - Kemal Ayaz (İş Adamı) __________________