Zonguldakspor 3 puan istiyor
Futbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Zonguldakspor 3 puan istiyor
-
05-10-2019, 16:12:19Zonguldakspor 3 puan istiyor TFF 3. Lig 4. Grup'ta mucadele eden Zonguldakspor'da, basın sozcusu Şenol Altuntaş, ''Kucukcekmecespor macını kazanarak rahat nefes almak istiyoruz'' dedi. Şenol Altuntaş, AA muhabirine yaptığı acıklamada, hafta sonu sahalarında Kucukcekmecespor ile yapacakları karşılaşma oncesi takımda sakatlığı devam eden Guven dışında eksik oyuncularının bulunmadığını, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ile yonetim kurulu uyelerinin buyuk kısmının da izlediği antrenmanlardaki futbolcuların performanslarından memnun kaldıklarını soyledi. Ligin ikinci yarı musabakaları icin dış transferde 14 futbolcuyu kadrolarına dahil ettiklerini, bazı oyuncularla da goruşmelerin surdurulduğunu anlatan Altuntaş, şoyle konuştu: ''Birbirinden zor karşılaşmalar bizi bekliyor. Grubumuzda adeta can pazarı yaşanmakta. Kucukcekmecespor macını kazanarak rahat nefes almak istiyoruz. Yonetim kurulu uyeleri ile futbolcular kenetlenmiş durumdadır. Birliktelik sayesinde guzel işler yapacağımıza inanıyorum. Takımın menfaatleri doğrultusunda tum imkanlarımız seferber edilmiştir. Ayrıca, kulup binamızın yaklaşık 20 gun suren onarım işi de tamamlanmıştır.'' kaynak __________________