Rızası olmadan hesabından 307 bin TL cekildiği icin banka ile 3 kişiye dava acan futbolcu Hamit Altıntop'un parayı kız arkadaşına verdiği ve geri alamayınca bu yola başvurduğu iddia edildi. Haberturk'ten Sedef Şenkal'in haberine gore: "Milli takımdan alacağı primler icin acılan banka hesabından rızası olmadan alınan şifre ile 307 bin 400 TL cekildiğini iddia ederek Turkiye Futbol Federasyonu'nda calışan Aylin Arslan ve kuzeninin de aralarında bulunduğu 3 kişi ile banka sorumlulaları hakkında dava acan milli futbolcu Hamit Altıntop'un, paraları kız arkadaşına verdiği, geri almak icin de boyle bir yola başvurduğu iddia edildi. İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne sunulan 16 sayfalık SMS dokumlerinde Hamit Altıntop'un TFF calışanı Aylin Arslan'ı kullanarak ailesinin goruşmesine izin vermediği kız arkadaşına para gonderdiği yonunde yazışmalar bulunuyor. Unlu futbolcu mesajlarda Arslan'a eski sevgilisine verdiği parayı geri almak icin boyle bir yola başvurduğunu soyluyor. İddianamede Arslan ve beraberindekiler icin dolandırıcılık sucu işledikleri gerekcesiyle 2.5 yıl ile 12'şer yıl arasında hapisle cezalandırılmaları isteniyor. İşte Hamit Altıntop'un 00 49 ... .. .. .. .. numaralı telefonundan Aylin Arslan'a ait 0533 564 .. .. numaralı telefona gonderilen mesajlar ve cevapları: Kızdan paraları almak icin yaptık TARİH: 09.05.2006 SAAT: 10:10 Altıntop: Halo aramadın hala. Arslan: Arayacak durumda değilim ne vardı mesaj at şekerim. Arslan: Bir arkadaşıma para vereceğim saan gondersem banka no versen o senden alsa olmaz mı? TARİH 22.12.2006 SAAT 13:43 Altıntop: Babe, niye kızdın ya bu kadar ya para benim, canım ister kız arkadaşıma veririm kumar oynarım ayakkabımı silerim. Kime ne ama kimse kızla goruşmemi istemiyor. Ben seviyorum kız arkadaşımı, 500 bin euro istesin onu da veririm. Arslan: Valla bi şey olsun bu mesajların hepsini saklıyorum oğlum gosteririm sizinkilere. TARİH 03.09.2007 SAAT 12:18 Arslan: Sizler nasıl insanlarsınız ya hic utanmanız yok mu? Karıya yedirdiğiniz paraları cıkarmak icin bu aklı size kim nasıl verdiyse o aklı yarım vermiş. Altıntop: Avukat soyledi boyle yapmamızı işte kızdan alamayınca paraları. Bankadan alırız butun yapılan işlemler bizden habersiz yapılmış dersiniz dedi. Banka başka turlu parayı odemez dedi. Avukat paranın hepsini alabilmek icin butun işlemleri inkar edin dedi. Biz de oyle yaptık. Senin hic ilgin yok ki bu olanlarla. Kızdan kac kez istedim parayı vermedi." mynetspor __________________