Gudjohnsen İngiltere'ye donuyor! PDT®
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Futbol
- Gudjohnsen İngiltere'ye donuyor! PDT®
-
05-10-2019, 16:06:30Barcelona forveti Eidur Gudjohnsen, takımdan ayrılmak istediğini ve İngiltere'ye gitmek istediğini belirtti. Barca'da fazla forma şansı bulamayan İzlandalı oyuncu, bu yaz doneminde takımdan ayrılarak kendisini isteyen Premier Lig kuluplerinden birine transfer olmayı istiyor. The Sunday Mirror gazetesine konuşan Gudjohnsen, "Premier Lig'de benimle ilgilenen bircok takım var. İngiltere'de cok iyi zaman gecirmiştim ve oradaki futbolu iyi biliyorum. Oraya donduğum taktirde sorun yaşamam" dedi. İngiltere'de sekiz yıl kalan futbolcu, Bolton ve Chelsea takımlarında forma giymişti. Daha sonra Barcelona'ya transfer olan Gudjohnsen'e gore, Ada'ya donmek onun icin cok da zor olmayacak. Gudjhonsen "İnsanlar beni orada tanıyorlar ve benim de adapte olmam cok kolay olacak. Sezon sonunda futbol kariyerim icin en iyisine karar vermek istiyorum" diye konuştu. Barcelona'dan ayrılıp ayrılmamak konusunda kafası karışık olan Gudjohnsen, bu konuda da şunları soyledi: "Barcelona gibi bir kulubun parcası olmak inanılmaz bir duygu. Burada guzel gunler gecirdiğim de oldu. Boyle bir kulupten ayrılmak cok zor. Ayrıca cocuklarım da Barcelona alt yapısında oynuyorlar. Ama onumuzdeki sezon benim icin en uygun olan kararı almak istiyorum." Kaynak: Goal.com __________________