"Bundesliga'yı terk etmem!
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- "Bundesliga'yı terk etmem!
-
05-10-2019, 15:43:12Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Munih´in Fransız yıldızı Franck Ribery, hic kimsenin Bundesliga´yı terk edeceği endişesi olmaması gerektiğini belirtti. Ribery, verdiği roportajında, "Hic kimsenin, Ribery’nin Bundesliga’yı terk edeceği korkusu olmasın. Bayern Munih’te olmak cok hoşuma gidiyor. Ben taraftarları seviyorum, taraftarlar da beni. Bunu tartışmalara rağmen hic unutmadım" dedi. Bayern Munih ile 2011 yılına kadar sozleşmesi olduğunu ve buna bağlı kalmak istediğini ifade eden Ribery, Real Madrid, Barcelona, Chalsea ve Manchester City’den transfer teklifi aldığını, ancak hicbir zaman gideceğini soylemediğini belirtti. Dunyada yılın futbolcusu secimlerinde 18. sırada yer aldığı icin uzulduğunu kaydeden Ribery, bu odulu gunun birinde kazanmak icin cok calışacağını ifade etti. Ribery, Bayern Munih ile sozleşmesini uzatmasının, danışmanının kuluple yapacağı goruşmelere bağlı olduğunu, şimdilik 2011 yılına kadar Bayern Munih’te kalmak istediğini kaydetti. __________________