Sir Alex Ferguson, şu anki Manchester United kadrosunun gorduğu en iyi kadro olduğunu ifade etti. Fakat İskoc teknik adam tarihte aldıkları kupalarla anılacaklarının da farkında. Kırmızı Şeytanların tecrubeli teknik direktoru futbol tarihinin kazanılan kupalara baktığını bilecek kadar uzun suredir futbolun icinde. Manchester United gecen sezon son 4 yıldaki ilk Premier Lig şampiyonluğuna ulaştı. Sky Sport televizyonuna konuşan Fergie bu sezonki kadrounun takımı bir adım daha ileri taşıyabileceğine inandığını belirterek “Bence potansiyelimiz var. Daha once hic gormediğim kadar kaliteli ve buyuk bir kadromuz olduğunu duşunuyorum” diyerek bu duşuncesini dile getirdi. Kaliteli transferler Aslında Kırmızı Şeytanlar bu sezon Owen Hargreave, Anderson, Nani ve Arjantinli golcu Carlos Tevez’i transfer etmek icin milyonlarca pound harcadı. Kadrolarındaki Rooney, Scholes ve Ronaldo gibi yıldızların yanında yeni transferlerle birlikte takımın daha buyuk başarılara imza atabileceğine inanan Sir Alex Ferguson “Kazanmak kesinlikle onemlidir, buyuk takımları on plana cıkaran şey kazandıklarıdır. Bu takım da kazanmaya devam etmelidir. Bu oyuncular yalnızca benim tarafımdan değil, bircok insan tarafından değerlendirelecekse bu, kazandıkları kupalara bakılarak olacak” şeklinde konuştu. __________________