Jose Mourinho kesin bir dille, Real Madrid'den ayrıldıktan sonra İngiltere'ye doneceğini acıkladı. Portekizli teknik adam Real Madrid'i ise "yonetilmesi en guc kulup" olarak nitelendirdi. [IMG]http://img835.**************/img835/6346/josemourinhosevinc600y8.jpg[/IMG] Jose Mourinho, sık sık bir gun yeniden İngiltere'ye doneceğini soyluyor. Londra'da bir bağış etkinliğine katılan Portekizli teknik adam, yeni bir ada macerasına başlama konusunda kararlılığını koruduğunu vurguladı. Real Madrid'den ayrıldıktan sonra, mutlaka buyuk bir İngiliz kulubunu calıştıracağını ifade eden Mourinho; "İngiltere'yi ozluyorum ve bir sonraki işim Ada'da olacak. Chelsea'de kariyerimin en guzel gunlerini gecirdim. Kısa sureli bir proje aramıyorum. Yeniden İngiltere'ye donup bir hanedanlık yaratmak istiyorum. Neden İngiltere'yi bu kadar cok sevdiğimi soruyorlar. Bunu ben de bilmiyorum. Sadece kendimi burada ozel hissediyorum" dedi. Mourinho, Real Madrid hakkında da değerlendirmelerde bulundu. İspanyol ekibinin, kendisine yaptığı 3’uncu teklifi reddedemediğini soyleyen başarılı teknik adam; "Real ile hala 3 yıllık sozleşmem var. Real Madrid, dunyanın en buyuk kulubu olduğu kadar; yonetilmesi en zor kulubu de" diye konuştu. kaynak : ntvspor.net
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Mourinho, İngiltere'ye donecek