Clichy kararını sezon sonuna bıraktı Fransız oyuncu Barcelona macı oncesi iddialı konuştu. Arsenal'in sol beki Gael Clichy, sozleşme yenileyip yenilemeyeceği konusundaki kararını sezon sonunda vereceğini acıkladı. Kulubu ile sozleşmesi 2012 yılında sona erecek olan 25 yaşındaki oyuncu, L'Equipe'ye yaptığı acıklamada "Sozleşme işlerini sezon sonuna bıraktım. Şu an sezon devam ediyor. Bu konudaki kararımı yaz aylarında vereceğim." dedi. Bu akşam Barcelona ile oynayacakları maca da değinen oyuncu, "Barcelona oynadığımız ilk macı 3-4 defa izledim. Takım olarak performansımızı gercekten beğendim. Ama topun %60 bizim sahamızda oynanmış olması dikkat cekici. Bu durum bizi zorladı. Ama baş etmeyi becermiştik. Aynı durum Chelsea macında da olmuştu. Ama o mactan sonra başka bir takım haline geldik. Gecmişte 2 veyta 3 oyuncumuz savunmaya yardım etmiyordu. Artık boyle bir durum yok." ifadelerini kullandı. Rovanş macında gol atmak ve tur atlamak istediğini de belirten oyuncu, "Elimizden geleni yapıyoruz. Wenger bize surekli olarak en buyuk rakibimizin kendimiz olduğunu soyluyor. Biz iyi olursak herkesi yenebiliriz." şeklinde konuştu. Kaynak : Goal . __________________