Herkese selamlar arkadaşlar.. Krowaz geldiğinde oyuna başlamıştım tekrardan herkesin bilgisi doğrultusunda upgrade yapıp tekrar cıktım.. Şuan Dark Knight gelmiş hoşgelmiş ve amacım piyasada olmayan itemleri upgrade etmeye calışmak.. Fiyatları abartmıcak şekilde uygun fiyata satılık Dark Knight itemlerinizi Alabilirim...
Warrior;
Dark Knight Spear +3 ve +7 arası uygun fiyata Holy Knight Pad & Pauldron +7
Rogue ;
Dark Knight Jamadar +3 ve +7 arası Dark Knight Crrosbow +3 ve +7 arası Holy Knight Pad & Pauldron +7 Ucuk fiyatlarla mumkunse kimse gelmesin arkadaşlar.. Yok şuyum buyum hikayeside gecsin.. Direk malum site aracılığıyla tum alışverişlerim her zaman oradan gercekleştiği icin şuanda da oradan gercekleşecektir.. Komisyonlar gerekirse yarı yarıya olur bir şekilde anlaşılır.. Kimin ne olduğu umrumda değil oyunda herkes beni tanır bilir.. Ben ticaretime bakarım kimseyle işim irtibatım yoktur.. Oyun icin malesef ticari itemim yok TL bazında alınacaktır.
ForumTR ozel mesaj yoluyla yada Oyun icin pm: 1KomsununOglu Youtube: KomsununOglu Manes olarak aratırsanız bazılarına daha ulaşabilirsiniz..