Galatasaray 2. Başkanı Işın Celebi, A Milli Takım'ın hocasına ateş puskurdu... Işın Celebi, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 29 Mart’ta İstanbul’da Avusturyaile karşılaşacak olan A Milli Takım’ın kadrosuna Arda Turan’ı da alan Guus Hiddink’e ateş puskurdu. Haberturk Gazetesi'nin haberine gore; Arda’nın henuz tam olarak iyileşmediğini soyleyen Celebi, şoyle konuştu: “Kadro kalitesizliğinden soz ediyorlar ama Milli Takıma 7 oyuncumuzu alıyorlar. Hakan Balta, Servet, Gokhan, Yekta, Kazım ve Arda’yı A Milli Takıma cağrıyorlar, Aydın’ı da A2 Milli Takımı’na. Arda aylardır sakat ve bu sakatlığının nedeni Milli Takım. Milli Takıma alındığında sakatlandı. O zaman da cok itiraz ettik ama bizi dinlemediler. Şimdi yine tam olarak iyileşmeden milli takıma cağırdılar. Pes diyorum. Topu topu 30 dakika oynadı. Aynı ilk sakatlık donemindeki gibi bir surec. Tam iyileşmeden kadroya cağrılıyor. Hiddink bari oynatmasın. Ama hic umurunda değil ki adamın.” NELER YAŞANMIŞTI? - Arda, 7 Mart’taki Belcika milli macında sakatlanmış ve 1 ay sahalardan uzak kalmıştı. -8 Ekim’deki Almanya macının aday kadrosuna cağrıldı. 6 Ekim’deki idmanda yine sakatlandı. - G.Saray’ın hocası Rijkaard isyan etti: “Hiddink ile yaptığımız goruşmede durumun bu hale geleceğini onceden gorerek Milli Takım’a alınmaması icin uyardım ama beni dinlemedi. Sonunda korktuğum başıma geldi. Arda’ya yazık ettiler. Takımdaki tum hesaplarım alt ust oldu. En iyi oyuncumu kaybettim. Bakalım şimdi ne diyecekler?” - Sarı-Kırmızılı yonetim, Milli Takım’da 2. kez sakatlanan Arda’nın oynayamayacağı sure icin hem kendileri, hem de futbolcuları adına federasyondan toplam 1 milyon Euro tazminat isteyeceklerini acıkladı. - Adnan Polat, Mahmut Ozgener’e “Ağır idman yaptırdınız” diye tepki gosterdi. Kaynak : www.milliyet.com.tr __________________