Adriano: "Cocuklarımı ozledim"
Futbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Adriano: "Cocuklarımı ozledim"
-
05-10-2019, 14:48:54Brezilya'daki ailesinden daha fazla uzak kalamayacağını belirten Adriano, kalan futbol hayatını ulkesinde surdurmeye karar verdi. İngiltere Premier Ligi'ne gideceği iddialarını yalanlayan Brezilyalı golcu Adriano, kariyerine ulkesinde devam edeceğini vurguladı. Gectiğimiz gunlerde Roma ile olan sozleşmesini feshederek kulupsuz kalan Adriano, Sun'a verdiği demecte, "İki cocuğumu ve eşimi cok ozledim. Bu yuzden Brezilya kesinlikle doğru tercih olacak. Ne zaman onlarla konuşsam, ağlamaklı oluyorum. Onlardan daha fazla uzak kalamayacağım." dedi. Romalı taraftarlarla arasının iyi olduğunu belirten 29 yaşındaki futbolcu, "Taraftarların bana kızgın olmadığını duşunuyorum. Beni anlamaları lÂzım. Kulubun sozleşmemi feshetmesinin herkes icin hayırlı olmasını diliyorum. Bircok sakatlık yaşadığım icin tam olarak verim sağlayamadım." şeklinde konuştu. Bu sezon başında Roma'ya transfer edilen golcu oyuncu, sadece uc defa başkent ekibinin formasını giyebildi. Kaynak : Goal . __________________