Olayı kısaca anlatıyım:
Bizim bolumde bir kız var. Bununla tanıştığımızda bana erkek arkadaşı olduğunu soylememişti. Bana oldukca umut vermişti. Bir pazartesi gunu ona teklif etmeyi duşunuyordum. Fakat tam cumartesi gunu bana erkek arkadaşı olduğunu ve onla bozuştuğunu soyledi. Adeta yıkılmıştım. Ve o anda ona deliler gibi aşık olduğumu anladım. Neyse bu bana soğuk davranmaya başlamıştı. Nedenini sordum o da başka şehirde olan erkek arkadaşının beni kıskandığını soyledi. Tabi bu arada araları duzelmiş. Herif ona benimle ilişkisini kesmesini benim ona asıldığımı soylemiş. Ben ise kıza "Peki sen sana asıldığımı duşunuyormusun?" dedim. O da "bir aralar evet ama şimdi duşunmuyorum, cunku sen diğer kızlarla da oldukca yakınsın ve bana ilan-ı aşk etmedikce de boyle bir duşunceye kapılmam bir daha." dedi. Ben de "Zaten oyle bir şey yok. Sana her zaman arkadaş olarak yaklaştım." dedim. Sonra bir gun bana "Arkadaşlığından memnunum ama bu kadar yakın olmayalım erkek arkadaşım istemiyor." dedi. Ama hayatından cıkmamı da asla istemedi. Bunun her zaman farkındaydım.
Şimdi tatildeyiz. Aradan bir kac ay gecti. Birbirimizi arayıp sormuyoruz bile. daha doğusu o beni arayıp sormuyor. Ama kus de değiliz. Onu aramamak icin kendime zor engel oluyorum. Hala aklımdan cıkmıyor. Kendime surekli bu kız olmadan once ben ne duşunuyordum diye soruyorum. Belki yaptığım yanlış bir şey, cunku erkek arkadaşı olan bir kıza aşığım. Ama gonul ferman dinlemiyor.
Kızın ozellikleri:
Kesinlikle kaşar değil.
Cok duzgun giyinir. Acık sacık şeyler ve dar kot giymez mesala.
Biraz sosyal fobisi var.
Neredeyse hic bir şeyimiz uyuşmuyor. Dinlediğimiz muzik, duşunce tarzımız vs.
Lutfen bana yardım edin. Siz bu durumda olsanız ne yapardınız. Fakat "vur **tune tekmeyi", "salla gitsin", "sana kız mı yok" gibi kıytırık cevaplar yazmayın.