Hamit Altıntop: İleride başkan olabilirim Turkiye Futbol Federasyonu'nda yeni başkan Nihat Ozdemir'in listesinde yer alan Hamit Altıntop ileride başkan olabileceğinin sinyallerini verdi. Turkiye Futbol Federasyonu'nda yeni başkan Nihat Ozdemir'in listesinde yer alan Hamit Altıntop'tan TRT SPOR'a ozel acıklamalar geldi. "GOREV PAYLAŞIMI ONEMLİ" Hamit Altıntop şoyle konuştu. "Heyecanlıyım mutluyum. Nasıl bir sorumluluk olduğunun farkındayım. Nihat Başkan'a teşekkur ederim. Baktığınız zaman bu tarihte bir ilk oldu, tartışıldı televizyonlarda, konuşuldu. Bu yolda bana her zaman destek veren vekilim Alpay abi ve Hakan Unsal'a teşekkur ederim. Onların da cesareti, bana guven veriyor. Gorevleri iyi paylaştırmak cok onemli. Her gorevde herkesin de bir sorumluluğu vardır." "YURT DIŞINDAN GELENLERİN İDOLUSUN?" "Yurt dışından gelen gurbetci futbolcular, biraz daha uzak duruyor. Ben burada abileri olarak bunu ortadan kaldırmak icin elimden geleni yapacağıma soz veriyorum. Surtuşmeler olacak, tartışmalar olacak ama bunların hepsini konuşarak cozeceğiz. Ben yeni bir yoneticiyim ama sıfırdan başlamıyoruz. Ben yıllardır futbolun icerisindeyim ve her şeyi goruyorum." "BAŞKANLIK DUŞUNEBİLİRİM" "Başarılı olmak icin genel resme bakmak gerekir. Yeni insanlarla tanışacağız, tartışacağız, guzel şeyler ortaya cıkaracağız. İlerleyen donemlerde, TFF'de başkanlık neden olmasın?" KAYNAK: https://kralspor.ensonhaber.com/hami...019-06-01.html __________________