Yusuf Yazıcı ve Cağlar Soyuncu Fransa macı oncesi basın toplantısı duzenledi
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Yusuf Yazıcı ve Cağlar Soyuncu Fransa macı oncesi basın toplantısı duzenledi
-
05-10-2019, 14:45:32Yusuf Yazıcı ve Cağlar Soyuncu Fransa macı oncesi basın toplantısı duzenledi A Milli Futbol Takımı oyuncusu Yusuf Yazıcı, "Fransa macında da cok iyi işlere imza atacağımızı duşunuyorum. Evet zor bir mac olacak ama neden olmasın, neden onları yenmeyelim, neden puanlarla ayrılmayalım" dedi. EURO 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 8 Haziran'da Konya'da Fransa ve 11 Haziran'da deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Takım, musabakalar oncesinde Antalya kampında antrenmanlara devam ediyor. Milli Takım oyuncuları Cağlar Soyuncu ve Yusuf Yazıcı, duzenlenen toplantıda basın mensuplarının sorularını cevapladı. Geri sayımın başladığı Fransa macına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yazıcı, Fransa'nın son Dunya Şampiyonu olan bir takım olduğunu anımsatarak zor bir mac olacağını belirtti. Yazıcı, "Bizler şu an cok iyi bir kamp donemi geciriyoruz. İki cok guzel hazırlık macı oynadık ve kazandığımız icin de mutluyuz. Ozguvenimiz acısından iyi oldu. Fransa macının da guzel bir oyun olacağını duşunuyorum" şeklinde konuştu. "NEDEN PUAN ALMAYALIM?" Trabzonspor'da guzel bir sezon gecirdiklerini ifade eden Yazıcı, sezon sonrası Abdulkadir ve Uğurcan'ın milli takıma katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yazıcı, "Fransa macında da cok iyi işlere imza atacağımızı duşunuyorum. Evet zor bir mac olacak ama neden olmasın, neden onları yenmeyelim, neden puanlarla ayrılmayalım? Kampta da cok guzel bir arkadaşlık ortamı var, cok deneyimli ağabeylerimizle birlikte guzel işlere imza atacağımızı duşunuyorum" diye konuştu. Fransa macının ardından oynanacak İzlanda karşılaşmasına da onem verdiklerini vurgulayan Yazıcı, "Sahaya cıktığımız zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya calışacağız. İnanıyorum ki once Fransa sonra da İzlanda macını en guzel şekilde tamamlayacağız" dedi. CAĞLAR SOYUNCU: SADECE MAC SAATİNİ BEKLİYORUZ Milli oyuncu Cağlar Soyuncu de, cok guzel iki hazırlık macının geride kaldığını dile getirerek, "Cok zor bir mac bizi bekliyor ama biz ne olursa olsun hocamızın verdiği taktiksel zihinden cıkmadan 90 dakika oynamak istiyoruz. İyi gececeğini duşunuyorum" ifadelerinde bulundu. Milli takımda resmi mac hazırlık macı olmadığını duşunduğunu soyleyen Soyuncu, "Cıktığımız her macı yenmek icin cıkıyoruz" dedi. Fransa macında da 90 dakika boyunca ellerinden gelen mucadeleyi vereceklerini kaydeden Soyuncu, "Hocamız da bize karşı cok iyi. Sadece mac saatini bekliyoruz diyeyim" acıklamasını yaptı. KAYNAK: https://www.mynet.com/yusuf-yazici-v...-202471-myspor __________________