Nisan ayında oynanacak Real Madrid - Barcelona derbisinde protokolde ozel davetlilerden biri de Fatih Terim olacak. Madrid calıştırıcısı Jose Mourinho Fatih Terim'i bizzat arayarak derbiye davet etti. Real Madrid'in karizmatik Portekizli teknik direktoru Jose Mourinho, tecrubeli teknik adam Fatih Terim'i arayarak Real Madrid - Barcelona macına davet etti. Mourinho, Nisan ayında oynanacak Barcelona derbisi icin kulubunden protokolde on kişilik ozel davetlileri icin yer isterken, bu ozel kişiler arasında Turk teknik adam Terim'e de yer verdi. Mourinho ile arasında iyi bir dostluk bulunan Terim'in Portekizli teknik adama, "Zaten mac programını yapmıştım geliyordum" demesi uzerine Mourinho'nun, "O başka. Benim ozel davetlim olarak sizi burada gormek istiyorum" dediği oğrenildi. Yaklaşık 10 dakikalık bu telefon goruşmesinde Mourinho'nun Terim'e, "Ne zaman sahalara donuyorsun, seni sahalarda gormek istiyoruz" diye takıldığı ortaya cıktı. Unlu yorumcu Rıdvan Dilmen, Terim ile Mourinho arasında cok iyi bir dostluk olduğunu belirterek, "Bir Turk olarak Fatih hoca beni gururlandırıyor. Fatih hoca ile Barcelona – Inter macına gitmiştik. O kritik gunde lobide Fatih hoca ile Mourinho yaklaşık yarım saat sohbet etmişti. Şimdi de Barcelona macında Fatih hoca Mourinho'nun ozel davetlisi olarak protokolde yer alacak" dedi... Sporx.com