Fransa Milli Takımı ve İspanya'nın Real Madrid takımının unlu futbolcusu Zinedine Zidane, 2007 yılında futbolu bırakacağını acıkladı. Fransa'da Canal Plus televizyonuna acıklamalarda bulunan Zidane, Real Madrid ile sozleşmesinin 2007 yılında sona erdiğini belirterek, sozleşmesini daha fazla uzatmayacağını kaydetti. 32 yaşındaki unlu futbolcu, ''2007 yılında futbol kariyerimi noktalayacağım. Daha oncesinde futbolu bırakmayı duşunmuyorum'' dedi. Yeniden bir Avrupa kupası kazanmanın cok guzel olacağını ifade eden Cezayir asıllı Fransız futbolcu, '' Fransa Milli Takımı'nda forma giymeyi bıraktım. Milli takımı sadece bir taraftar olarak izliyorum. Onlar icin en onemli olay, Almanya'da yapılacak Dunya Kupası finallerine gitmeleridir'' ifadesini kullandı. 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra milli takımı bıraktığını acıklayan Zidane, 93 kez milli forma giymiş ve 26 gol atma başarısı gostermişti. Zidane, kendisi icin en ozel anlardan birinin 1998 Dunya Kupası final macında Brezilya'ya 2 gol attığı mac olduğunu sozlerine ekledi. __________________