Balotelli: "Ronaldo bir gun formamı isteyecek" Mario Balotelli son yaptığı acıklamada alcak gonullu olmadığını bir kez daha kanıtladı. Inter’in forvet oyuncusu Mario Balotelli, gunun birinde Cristiano Ronaldo’nun kendisinin formasını isteyeceğini iddia etti. Tuttosport’a konuşan genc oyuncu Messi’yi dunyanın en iyi oyuncusu olarak nitelendirdi. Balotelli, “Messi şu an dunyanın en iyisi ve Altın Top odulunu kazanacaktır. Hic kimse O’nun kadar iyi değil” şeklinde konuştu. Balotelli Ronaldo hakkında da acıklamalarda bulundu. Genc golcu, 2 sene once kendisinin Portekizli yıldızdan forma istediğini ancak yakın zamanda Ronaldo’nun kendi formasını isteyeceğini dile getirdi. Balotelli son olarak Inter’deki geleceğini değerlendirdi. Balotelli şoyle konuştu: “Kendime Ibrahimovic’i ornek alıyorum. Inter’de mutluyum ve ayrılmayı da duşunmuyorum. Ancak gelecekte daha guclu bir takım beni isterse yurt dışına cıkmaktan mutlu olurum” 18 yaşındaki golcu bu sezon 32 macta formasını giydiği Inter adına 11 gol kaydetti. Goal __________________