Forumtr'nin saygıdeğer yonetici ve uyeleri merhabalar;
Tarihler 17.Şubat.2005 gununu gosterdigi gun, bu foruma uye olmuştum.
Sanal alemi, interneti ve chat alemini cok iyi bilmeme ragmen forum alemine yabancı biriydim.
Urkektim, ilk mesajımı yazdığımda hata yapmamayım diye cok heyecanlanmıştım.
Buraya nasıl ısınacağımı ve neler paylaşıp, neleri oğrenecegimi duşunuyordum hep.
Ama hic de korktuğum şeyler olmadı... forumtr ortamı o kadar sıcak ve seviyeliydi ki, daha ertesi gun kendimi evimde gibi hissetmeye başlamıştım.
forumtr'nin yonetici ve uyeleri cok sıcak ve cok yardımseverdi bu sebeple kendimi hic yabancı gibi hissetmedim.
Bu bana cesaret vermişti, ve hemen burada sizlerle birşeyler paylaşmanın heyecanı ile ilk program anlatımlarıma başladım.

Paylaştığım konulara yazılan mesaj ve yorumlara bakılırsa, forumtr camiasına mensup siz değerli insanlar, benim paylaştıklarımı benimsemiş ve begenmişler.

Paylaşımlarımı yakından izleyen ve sizlerin benim hakkımdaki kıymetli yorumlarınızı gozlemleyen cok değerli forum yoneticileri sizlerin arzu ve beklentilerini de goz onune alarak, ağustos ayı icerisinde beni Asistanlık gorevine layık gorduler.
Hic beklemediğim bir anda bana verilen bu gorev acıkcası beni şaşırtmıştı ama şımartmamıştı.

Bu kıymetli gorevi hak etmemde sizin yorumlarınızın buyuk payı olmuştur.Bu vesileyle her birinize ayrı ayrı teşekkur ederim.

Evet, bu benim 1.000 nci mesajım...
Belki bugune daha cok mesaj sayısına ulaşabilirdim, ama ben hep dolu ve faydalı mesajlar yazma gayret ederek sizlerle butunleşmeye calıştım.
Umarım bugune kadar paylaşmış olduğum konularda bir nebze de olsa, sizlere faydalı olmayı başarabilmişimdir.
Bugune kadar şahsıma gosterilen ilgi ve alakanız icin hepinizi yurekten selamlıyor ve kucaklıyorum.
ozellikle yaşımdan dolayı bana saygıda hic kusur etmeyen genc kardeşlerimi de gozlerinden hararetle opuyor, ve bir turk evladının ne kadar terbiyeli olduğu konusunda ornek davranışları sebebiyle kendilerini yurekten kutluyorum.

KARDEŞLİK DUYGULARI İCİNDE NİCE MESAJLARDA BULUŞMAK UZERE

EFSANE'DEN BOMBA PAYLAŞIMLAR COK YAKINDA

[IMG]http://img226.**************/img226/1168/forumtr1kb.gif[/IMG]

.