Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve Kayserispor Yonetim Kurulu Uyesi Muhammed Ali Temel, Super Lig'de fikstur cekiminin ardından yeni sezonu değerlendirdi. Adil Gevrek, "Oncelikle 19/20 sezonunun hayırlı olmasını diliyorum. Tum takımlara hayırlı olsun, başarılar diliyorum. İnşallah hakkıyla, hukukuyla bir sezon geciririz. Malatyaspor'un ilk macı iceride, Başakşehir ile oynayacağız. Fikstur uzerinde ilk mac zor gibi gozukuyor ama kolay bir mac yok bu ligde. İlk macın iceride olması bence avantaj. UEFA'da da yolumuza devam edeceğiz. Ayın 25'inde UEFA macımız var, bizim icin onemli olan bu on eleme macı. İnşallah Avrupa'da da Super Lig'de de en iyi yerde bitirmeye gayret edeceğiz. Ama dediğim gibi onceliğimiz Avrupa şimdilik" dedi. "3 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ" Transfer calışmalarının devam ettiğini dile getiren Gevrek, şoyle konuştu: "Transferlerimiz devam ediyor, son olarak Gokhan Tore ile anlaştık. Cok onemli ve kariyerli bir oyuncu. Kendisine cok inanıyoruz, guveniyoruz. Malatya'ya da katkı sağlayacağını duşunuyoruz. İnşallah hem Gokhan, hem Malatya icin hayırlı olur. En az 3 transfer daha yapacağız. Bu transferler yapılırken de belki gec kalıyoruz ama doğru transfer yapmaya, nokta transfer yapmaya gayret ediyoruz. Goruştuğumuz isimler var, en doğru isimleri, takımımıza katkı sağlayacak, değer katacak oyuncuları alacağız. En kısa sure icerisinde inşallah bu transferlerimizi de bitirmeye uğraşacağız." Yayıncı kuruluşun devam edip etmeyeceğine dair yorumu sorulan Gevrek, "Dun Sayın Kulupler Birliği Başkanımız Fikret Orman acıklama yaptı. Herhangi bir şey soylemem doğru olmaz. Yayıncı kuruluş bizim icin onemli, kıymetli, değerli. İnşallah en kısa sure icerisinde bu sorun cozulmuş olur" diye konuştu. Muhammet Ali Temel ise "2019-2020 Cemil Usta Sezonu'nun ulkemiz icin, Turk futbolu icin hayırlı olmasını diliyorum. Centilmenlik icinde, futbolun ve başarının konuşulduğu bir sezon olmasını diliyorum. İnşallah ulke futbolumuz, hem milli takım hem de Avrupa kupalarında istediğimiz başarılarla gececektir" ifadelerini kullandı. İnternethaber