Kezman PSG taraftarından ozur diledi
Futbol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kezman PSG taraftarından ozur diledi
-
05-10-2019, 14:19:52Mateja Kezman Bordeaux macında sahanın ortasında formasını fırlattığı icin taraftarlardan ozur diledi PSG’nin 3-0 kaybettiği Bordeaux macında değiştirilmesine tepki olarak olarak formasını fırlatan Kezman PSG taraftarlarından ozur dilediğini acıkladı. Kezman karşılaşmada PSG’nin ender bulduğu pozisyonlardan birinde golu kacırmıştı. Takımının 1-0 geride olduğu sırada, teknik direktor Paul Le Guen tarafından Pancrate ile değiştirildi. Oyundan cıkarken yuhalanan Kezman, sinirle formasını fırlattı. Sırp yıldız yaptığı acıklamada şoyle konuştu: “Kulupten, teknik direktorden ve taraftarlardan ozur dilemek istiyorum. Yaptığım coğu insana garip gelebilir ama ben guclu bir yapıya sahibim ve şu an kariyerimin en zor gunlerini geciriyorum. Hareketim taraftarlara karşı değil, kendime karşıydı. Bu kulupte kalabilmek icin elimden geleni yapacağım. Buraya buyuk bir istekle geldim ve taraftarlar gercek Kezman’ın sadece yuzde 10’unu gorebildği icin cok uzgunum. PSG’de hala başarılı olabileceğime inanıyorum.” Teknik direktor Paul Le Guen ise pek de affedecek gozukmuyor. Le Guen yaptığı acıklamada şunları soyledi: ”Bu kulube yapılan saygısızlıktır. Ben de kulubun bir uyesiyim ve bunu kendime yapılan saygısızlık olarak goruyorum. Onunla bir tartışma yaşadık. Oyuncularım zorlandığında onları hep desteklerim ama bunu başaramadı. Elbette bir ceza olacak." GoaL __________________