Barcelona'nın savunma oyuncusu Dani Alves, kulubun hakettiği değeri gostererek yeni sozleşmesini bir an once imzalamasını istiyor.
Barcelona'nın savunma oyuncusu Dani Alves, onumuzdeki gunlerde sozleşmesini uzatma arzusunu ifade etti ve Katalan kulubunden sadece takdir edildiğini hissetmek istediğini ekledi. Sport'un haberine gore futbolcu, "Kulubun sozleşmemi uzatmak icin elinden geleni yaptığını sanmıyorum, ama bu sadece bir his. Birkac gun icinde bir uzlaşma sağlanmasını istiyorum," dedi. Sozlerine devam eden Alves, "Kulupten ayrılmak istediğime dair bircok soylentinin cıkmasından hoşlanmıyorum. Takımdaki diğer oyuncular kadar kulube bağlıyım. Ama ikiyuzluluk yapamam. eğer kulub yerime başkasını almak isterse bu onlara pahalıya malolur. Kulupten istediğim şey, değerimi onemime ve takımdaki katkıma gore belirlemesi. Eğer bunu yaparlarsa goklere ucarım, yapmazlarsa da kulupte gecirdiğim yıllar icin teşekkur ederim," şeklinde konuştu. Brezilyalı futbolcu buna rağmen kulup icin yuzde yuz performans gostereceğinin altını cizdi: "Bu takım icin, sozleşmemi yenilemeseler bile, gerekirse ayağımı kırarım. Bu takımın bir parcası olmak bir ruya. Ne derlerse desinler, adım bu kulubun tarihine coktan yazıldı." Goal